Vinn kinobilletter

Atea sponser det beste bildet fra en dag med MatteMaraton, postet på Instagram med #ateaskole og #mattemaraton. Vinneren stikker av med kinobilletter til hele sin klasse.  Vi har derfor tatt en prat med Business Manager i Atea, Nina Foss Refsdal. 

Nina forteller at Atea sponser MatteMaraton fordi de ønsker å bidra til elevenes lærelyst. MatteMaraton oppleves som morsomt og kreativt, og vekker intressene for matematikk. Altfor mange elever tror de er dårlige i matte og at matte er kjedelig fortsetter Nina. 

Atea synes derfor det er bra at Kikora utfordrer elevene på et annet nivå enn de er vant til. Regning skal være gøy. Hun har noen gode tips til elevene, jobb i team, lær av hverandre og vær kreative sammen. Sørg for å har det gøy og løs gjerne oppgavene ute i det fri. 
Husk å ta bilder, legg de på Instagram, husk: #ateaskole og #mattemaraton.

 

insta.png