Kampen mot mobbing handler om å skape et godt læringsmiljø

Lisbeth Guren og Vivian Ytterli ble ansatt for å styrke matematikksatsingen på Haugerud skole. Det har skapt resultater. 

Lisbeth Guren og Vivian Ytterli ble ansatt for å styrke matematikksatsingen på Haugerud skole. Det har skapt resultater. 

Da fungerende rektor Terje Eide åpnet lanseringsarrangementet for MatteMaraton 2015 i forrige uke på Haugerud skole, var det ikke første gang denne våren at skolen fikk besøk av representanter for stortinget og andre selebriteter. 18. mars mottok Kunnskapsministeren Djupedalsrapporten, også på Haugerud. Skolen har blitt en foregangsskole med fokus på å skape et godt miljø for læring.

Med et godt faglig samarbeid mellom lærer/elev og mellom elevene, holder vi fokus på at skolen skal være et sted for konstruktive læringsaktiviteter, ikke et sted for mobbing og andre destruktive sysler. Det er særlig matematikk vi har satset på, sier Eide. Vi var tidlig ute med å ansatte egne fageksperter i faget.

Vivian Ytterli og Lisbeth Guren har vært uvurderlige i prosessen med å skape et godt læringsmiljø særlig innen matematikk.