Emma Holen vant i fjor og er klar igjen i år

Emma Holen går i 10. klasse på Garnes Ungdomsskole i Arna bydel i Bergen kommune. I fjor ble hun plukket ut som vinner av et Surface nettbrett for sin innsats under MatteMaraton 2014.

"Det var gøy å delta, vi fikk mattemaraton som lekse, men samtidig var det moro fordi vi kunne vinne. Da gjør man en ekstra innsats." 

Emma ser fram til neste år. Helt siden 8. klasse har hun hatt lyst til å gå på musikklinjen på Bergen Private Gymnas. Og nå har hun kommet inn!

emma.jpg

"Matte er gøy hvis du får det til og skjønner logikken i det. Likevel er favorittfaget musikk. På fritiden liker jeg å være med venner, og bli kjent med nye personer. Jeg spiller også i korps fire ganger i uken, og er ganske opptatt med det."

På spørsmål om Emma har noen spesiell strategi foran dette årets MatteMaraton, svarer hun at hun bare vil gjøre som i fjor, løse så mange oppgaver som mulig og prøve å forstå alt sammen.

Kikora ønsker Emma lykke til, og vi gleder oss til å se henne på kick off tirsdag 28.4. i Oslo. Da kommer hun og andre vinnere sammen med 150 8. klassinger fra Haugerud skole for å sparke det hele i gang. Vi gleder oss!